• Catrene si haiku-uri.png Mereu există conflicte între generaţii. Fiul ura viața cazonă, avea atracții Pentru studiul muzicii şi literaturii. Un protector valoros al artelor şi iubirii.
 • Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie? Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie?Te ajutam sa iti faci tema de nota 10.Scrie-ne tema ta si noi o rezolvam
 • 2 Reclama ta poate fi si aici
  dacă vreţi ca şi vizitatorii nostri să vă cunoască ...
 • Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile
 si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema. E simplu? Ce mai astepti posteaza acum tema ta! Webmateinfo va scapa de griji. Noi te ajutam sa iti faci tema.Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema.
 • Promovarea atitudinii de respect faţă de natură, protecţia mediului şi susţinerea unor programe moderne de educaţie ecologică. Addoptim
  Aveti posibilitatea sa directionati doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre NATURA
 • Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna... Nu mai copia tema in clasa!
  Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna...

Clasa a -11-a

Problemă în curs de rezolvare nr. 106

Se da un vector v cu n  numere intregi de la tastatura. Sa se scrie un program C++ in care sa se afiseze pe cate o linie numarul de termeni pozitivi, negativi si nuli.

Categoria: Probleme rezolvate Postat de : Utilizatori | Clasa : a 11 - a |Data: 2015-10-04 Afla solutia

Pentru a avea acces la soluţia problemei trebuie să fii logat si sa ai 5 credite!


Problemă în curs de rezolvare nr. 107

Intr-un vector cu inregistrari, se pastreaza atributele a n numere : valoarea numarului si descompunerea lui in factori primi. Numarul n, doua numere naturale p si k, si cele n numere se introduc dintr-un fisier cu numele fisier.txt. Sa se afiseze numerele care contin in descompunerea lor factorul prim exprimat prin p la puterea k. (Indicatie: atributul descompunerea numarului in factori primi va fi implementat ca un vector de inregistrari care contine un camp pentru divizor prim si un camp pentru puterea divizorului; la inregistrarea corespunzatoare numarul va trebui adaugat campul numar de factori primi.)

Categoria: Probleme rezolvate Postat de : Utilizatori | Clasa : a 11 - a |Data: 2019-01-20 Afla solutia

Pentru a avea acces la soluţia problemei trebuie să fii logat si sa ai 25 credite!