• Catrene si haiku-uri.png Mereu există conflicte între generaţii. Fiul ura viața cazonă, avea atracții Pentru studiul muzicii şi literaturii. Un protector valoros al artelor şi iubirii.
 • Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie? Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie?Te ajutam sa iti faci tema de nota 10.Scrie-ne tema ta si noi o rezolvam
 • 2 Reclama ta poate fi si aici
  dacă vreţi ca şi vizitatorii nostri să vă cunoască ...
 • Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile
 si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema. E simplu? Ce mai astepti posteaza acum tema ta! Webmateinfo va scapa de griji. Noi te ajutam sa iti faci tema.Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema.
 • Promovarea atitudinii de respect faţă de natură, protecţia mediului şi susţinerea unor programe moderne de educaţie ecologică. Addoptim
  Aveti posibilitatea sa directionati doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre NATURA
 • Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna... Nu mai copia tema in clasa!
  Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna...

TERMENI SI CONDITII
Termeni si conditii de utilizare

Generale
"Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.webmateinfo.com" reprezintă un acord încheiat între orice persoană (denumit în continuare utilizator) care vizitează ori accesează site-ul sau care doreşte să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciul (denumit în continuare "site") şi echipa WebMateInfo, în calitatea sa de proprietar şi administrator al site-ului şi de furnizor al serviciului. Acest acord stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.webmateinfo.com ori poate utiliza în orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului;
- conţinut : orice document aflat pe acest site precum şi fragmente/porţiuni ale acestor documente, indiferent sub ce formă se regăsesc: text, grafică, sunet, imagine, film, programe etc.
- utilizator: orice persoană care accesează acest site pentru orice motiv, inclusiv pentru a posta un conţinut precum şi pentru a descărca, folosi, copia parţial sau integral documente/fişiere care se regăsesc pe acest site in scopuri non-comerciale.
- serviciu înseamna furnizarea către utilizatori a accesului la date şi informaţii transmise de WebMateInfo prin Internet (aceştia putând fi inclusiv utilizatorii), cu ajutorul acestui site, www.webmateinfo.com, inclusiv posibilitatea de a publica conţinut nou pe acesta.

Acceptarea acordului
Accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, a oricărei pagini din acesta şi/sau a serviciului, precum şi a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime si necondiţionată a acordului şi a oricărei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricărei prevederi din acesta atrage obligaţia persoanei respective de a înceta de îndata accesarea site-ului. Toate rezolvarile problemelor, definitiile, imagiile si toate fisierele din acest site sunt sunt postate de utilizatori si devin proprietatea WebMateInfo. Folosirea site-ului si a informatiilor prezentate in acesta implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.webmateinfo.com, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, postarea problemelor sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei WebMateInfo se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la WebMateInfo in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. WebMateInfo garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.webmateinfo.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, in scop comercial sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al WebMateInfo.
Pe site-ul www.webmateinfo.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.Echipa WebMateInfo nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori
A. Elevi, B. Parinti,C. Profesori: Cont GRATUIT.
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea pana la un anumit nivel. Nu au posibilitatea de a posta si rezolva probleme si nici de a cere informatii teoretice referitoare la matematica sau informatica oferite de site, nu pot descarca continut de pe acest site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate.
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.webmateinfo.com, pot accesa rezolvari de exercitii din manuale si culegeri, pot rezolva probleme si exercitii, pot cere rezolvari, pot descarca continutul dorit si au posibilitatea de a introduce mesaje, comentarii in rubricile corespunzatoare. WebMateInfo garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Prin folosirea site-ului www.webmateinfo.com vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.webmateinfo.com in conformitate cu legile in vigoare.
Utilizatori care nu vor respecta aceste contitii vor avea accesul restrictionat pe acest site si le vor fi sterse conturile de utilizatori.

Important!
Conţinutul site-ului aşa cum este el definit este proprietatea WebMateInfo, în afara cazurilor în care este menţionat expres autorul. Toate lucrările publicate pe acest site sunt protejate de "Legea dreptului de autor" şi de Tratatele şi acordurile internaţionale privind drepturile de proprietate intelectuală.Utilizatorii care publică/trimit orice fel de conţinut pe/pentru acest site sunt de acord să cedeze gratuit, nelimitat în timp, la nivelul teritorial al României, în momentul publicării/trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare şi retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.
Utilizatorii care publică/trimit orice fel de conţinut pe/pentru acest site garantează şi îşi asumă: răspunderea asupra originalităţii conţinutului; obligaţia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor ale unei terţe persoane. Nerespectarea acestei obligaţii nu poate angaja răspunderea echipei WebMateInfo, ci numai răspunderea utilizatorilor respectivi.
Membrii www.webmateinfo.com vor primi periodic informari despre ofertele educationale/ speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la firmele colaboratoare cu site-ul. In ambele situatii ( emailuri de la WebMateInfo), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.
In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.


3. Calitatea serviciilor.
Obligatiile WebMateInfo includ administrarea site-ului precum si verificarea informatiilor publicate pe site, continutul neadecvat publicat e site va fi sters.

4.Limitarea răspunderii
Echipa WebMateInfo nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din utilizarea sit-ului web.
Echipa WebMateInfo si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) eventualele defecte vor fi corectate
c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
Echipa WebMateInfo nu este răspunzătore pentru erorile sau omisiunile prezente în conţinutul furnizat de utilizatori şi de aceea utilizatorul acceptă că WebMateInfo nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea acestui site.

5. Litigii.
Prin folosirea site-ului Important! (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta ), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si WebMateInfo sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

6. Sistemul de Credite

Sistemul de Credite din cadrul site-ului este utilizat pentru a face diferenta intre membrii care participa si cei care nu participa la dezvoltarea site-ului.
Membrul plateşte cu credite pentru a utiliza anumite servicii oferite de WebMateInfo.
In acest moment sistemul de credite este utilizat doar în Secţiunea Probleme Rezolvate.
Modul de funcţionare a sistemului de credite este detaliat in secţiunea: Contul tău.

Creditele se obţine în urmatoarele modalităţi:
- Cumparare prin sistemul de Microplaţi - plătind prin SMS ;
Creditele nu pot fi preschimbate in bani, bunuri sau servicii.Membrul întelegând ca creditele sunt disponibile pentru utilizare doar în cadrul site-ului www.webmateinfo.com.

Valabilitatea punctelor:
Creditele, care sunt disponibile în contul Membrului, vor ramane disponibile în contul Membrului pe toata perioada de funcţionare a site-ului cu conditia ca Membrul sa fie activ in cadrul site-ului (sa se autentifice in cadrul site-ului cel putin 1 data la 6 luni de zile) şi să nu incalce Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.
Membrul poate cere oricand anularea statutului de Membru (aspect care duce la dezactivarea contului acestuia) moment in care creditele nefolosite din cadrul contului vor fi şterse. Chiar dacă pe viitor membrul îşi va face un nou cont pe site WebMateInfo nu are obligaţia ca să îi transfere în noul cont creditele neutilizate din vechiul cont.

Cumpararea de credite prin sistemul de Microplati:
Sistemul de microplati (plata prin SMS) este oferit prin intermediul parteneriatului cu Voxline Comunications (SMSonWeb).
Acesta are ca principal avantaj timpul scurt de creditare a contului (in mod normal toata actiunea dureaza 1-2 minute).

Funcţionarea sistemului de microplăţi:
Pasul 1: Membrul trebuie sa consulte tabelul de numere scurte din pagina "Contul tău" pentru a lua la cunostinta: *TEXTUL* care trebuie trimis prin SMS, la ce *NUMAR SCURT* trebuie trimis SMS-ul, Reteaua de telefonie mobila la care trebuie sa fie conectat membrul pentru a putea trimite SMS-ul, *NUMARUL DE CREDITE* si *COSTURILE* aferente trimiterii SMS-ului.
Pasul 2: Membrul va trimite de pe telefonul mobil un SMS cu textul din coloana "Text SMS" la numarul din coloana "Numar SMS", conform tabelului, in functie de numarul de CREDITE cu care doreste sa isi incarce contul.
Pasul 3: Membrul va primi un mesaj cu un cod. Codul este valabil pentru o singura creditare. Codul este primit in mod normal in maxim 1 minut de la trimiterea SMS-ului de la Pasul 2 (in momentele cand retelele de telefonie sunt aglomerate este posibil ca mesajul sa ajunga mai greu).
Pasul 4: Dupa primirea codului de la pasul 3 Membrul trebuie sa completeze formularul de la pagina Contul tău. In cadrul formularului va trebui sa specifice Numarul scurt catre care a trimis SMS-ul, Numarul de telefon de la care a fost trimis SMS-ul, codul primit, dupa care trebuie sa apese pe butonul "Încarcă cont".
Daca datele introduse in cadrul formularului sunt valide contul Membrului va fi creditat cu numarul de credite, aferent numarului scurt catre care a trimis SMS-ul, conform tabelului din momentul validarii codului.

Orice membru are obligatia sa consulte tabelul de la pagina "Contul tău" si Pasii ce trebuie urmati, inainte de orice incarcare si sa se asigure ca executa pasii de incarcare cu credite conform specificatiilor.

WebMateInfo nu are obligatia de a credita contul membrului cu credite sau sa ii restituie contravaloarea SMS-ului trimis si nu are nici o alta obligatie fata de membru daca membrul:
- trimite SMS la un numar care nu se afla specificat in cadrul tabelului (coloana *Numar SMS*) in conformitate cu reteaua de telefonie la care este conectat membrul;
- trimite un text gresit prin SMS (textul care trebuie trimis este specificat in cadrul tabelului (coloana *Text SMS*));
- introduce un cod invalid/gresit in cadrul formularului;
- introduce un numar de telefon gresit in cadrul formularului (numarul de telefon trebuie sa fie numarul de telefon de la care a fost trimis SMS-ul);
- specifica un alt numar scurt (in cadrul formularului) fata de cel la care a trimis SMS-ul;
- codul primit ca raspuns la SMS nu este validat in cadrul site-ului (in formularul) in termen de 72 de ore de la primirea acestuia (orice cod devine invalid dupa 72 de ore de la trimiterea acestuia de catre operator daca nu a fost validat in cadrul site-ului);
- are probleme cu terminalul de telefonie mobila in momentul trimiterii SMS-ului sau a primirii codului;
- nu detine un cod valid si/sau nu stie datele care au dus la obtinerea acestuia (numarul de la care a fost trimis SMS-ul si numarul scurt la care a fost trimis SMS-ul);
- introduce un cod care a fost deja utilizat pentru o validare anterioara (fiecare cod poate fi utilizat o singura data pentru o singura creditare).

In masura in care ii este adus la cunostinta de catre Voxline Comunications, WebMateInfo va afisa in cadrul paginii "Contul tău" mesaje de atentionare si va actualiza detaliile sistemului de microplati in cadrul tabelului daca:
- apar modificari ale detaliilor aferente sistemului de microplati (numere scurte, tarife, retele de telefonie, numarul de credite primite);
- apar modificari sau probleme in diferite retele de telefonie sau in cadrul sistemului de microplati furnizat de Voxline Comunications.

Membrul intelege ca WebMateInfo nu este operatorul sistemului de microplati.
Singura activitate facuta de WebMateInfo este de a credita contul membrului, pe baza unor informatii valide introduse de membru in cadrul formularului de la Pasul 5 din pagina "Contul tău", cu creditele aferente codului introdus in formular, conform tabelului din momentul validarii codului.

Pentru orice probleme legate de coduri, membrul trebuie sa se adreseze direct catre Voxline Comunications. In cadrul paginii "Contul tău" sunt specificate datele de contact .

WebMateInfo are inclus un sistem de protectie care va restrictiona automat accesul oricarui membru de la pagina "Contul tău" daca membrul introduce in mod repetat informatii invalide in cadrul formularului de validare.

7.Dispoziţii finale
Echipa WebMateInfo işi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum şi orice modificări ale site-ului www.webmateinfo.com şi a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Echipa WebMateInfo nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.webmateinfo.com, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. WebMateInfo isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.webmateinfo.com, cu respectarea legislatiei in vigoare.
Este interzisă copierea sau reproducerea informatiilor conţinute pe site fără aprobarea scrisă a autorilor.
Semnalarea unui abuz sau a unei disfuncţionalităţi observate pe site, precum şi solicitările adresate echipei WebMateInfo se fac prin mesaj privat către webmaster folosind formularul de contact pus la dispoziţie pe site.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu aceste menţiuni.